Categorii

     Compania care administreaza site-ul http://www.helmuth.ro, denumit in continuare HELMUTH.RO, este HELMUTH TRADE  S.R.L., numita in continuare HELMUTH TRADE, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/397/1995 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO7337470.

     S.C.HELMUTH TRADE S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale site-ului www.helmuth.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

     Preturile prezentate pe site-ul http://www.helmuth.ro includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

     HELMUTH TRADE se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia, precum si pentru notificarea clientilor cu privire la comenzile efectuate.

     HELMUTH TRADE nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator inregistrat pe site-ul http://www.helmuth.ro in vederea primirii Newsletter-ului poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

     Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returul produselor este valabil numai pentru produsele achizitionate online si nu pentru cele achizitionate de la sediul HELMUTHh TRADE.

      Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original, cu toate accesoriile, sigiliile, etichetele precum si toate documentele care le-au insotit(factura, certificat de garantie) si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie.

     Rambursarea banilor pentru produsele returnate se face in termen de maxim 30 de zile de la data returului.

     In privinta prelucrarii datelor cu caracter personal ale clientilor societatea noastra va administra aceste date in conditii de siguranta si numai pentru tranzactiile cu acestia.

     In cazul in care produsele au fost desigilate, descompletate, sau uzate se va solicita clientului o taxa stabilita de catre S.C. HELMUTH TRADE S.R.L. in functie de gradul de deteriorare al produsului.

     

     
Cumpara in rate:

banc-post

Produse noi

» Nici un produs nou

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0351.179.063 0763.674.920

Apelați-ne